Termes i polítiques

Avís legal

El propòsit d'aquest Avís Legal, és informar als usuaris de www.mecanicavilanova.cat, domiciliada en C/ Energia, 44. Pol. Ind. Pla dels Vinyats II la raó social del Responsable de tractament és MECANICA VILANOVA, S. L. , de quina és la seva política de protecció de la privacitat i confidencialitat de les dades de caràcter personal que els seus usuaris faciliten de forma lliure i voluntària.

MECANICA VILANOVA, S. L. posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificats en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat Gestió d'Usuaris Web.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment obtingut del propi titular del tractament en el moment de complimentar el nostre formulari online i acceptar de forma expressa el mateix.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiva la sol·licitud d'informació i / o sol.licitud de pressupost.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s'organitzen MECANICA VILANOVA, S. L. . i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeix una obligació legal.

En tot cas, vostè té dret a obtenir la confirmació sobre si a MECANICA VILANOVA, S. L. , estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan la informació ja no sigui necessaris.

Els camps del formulari on-line marcats amb un asterisc són d´ obligada complimentació per poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació i / o sol.licitud de pressupost.

La Web www.mecanicavilanova.cat ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que correspongui legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que constitueix el seu fitxer automatitzat. No obstant això, el usuari ha de ser conscient que en l'actualitat les mesures de seguretat a Internet no són imprevisibles i per tant no està a salvo de possibles intromissions il·legals i improdusades, que no serien responsabilitat de MECANICA VILANOVA, S. L. , ja que ha actuat amb la diligència deguda per protegir els dades conforme determina la llei.

La política de cookies de la Web www.mecanicavilanova.cat es troba determinada en el corresponent apartat.

La Web www.mecanicavilanova.cat farà tot el possible perquè la seva informació està sempre actualitzada. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d'ells, d'aquí que si existeix una modificació dels dades, l'usuari de la web els comunicarà al Responsable del Fitxer, declinant tota responsabilitat en cas que omiti el seu obligació de notificar els canvis.

La prestació del servei d'aquesta web i les presents condicions d'ús del lloc web es regeixen per la Llei Espanyola. Per qualsevol discrepància en l'execució, interpretació, compliment d'aquestes condicions, les parts es sotmeten als Jutjats i Tribunals competents.

Política de privacitat

1. INFORMACIÓ A L'USUARI
 
MECÀNICA VILANOVA és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'Abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades o la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de Desembre (LOPD) relativa a la protecció de dades de caràcter personal, per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l'usuari. Les operacions per realitzar el tractament són:
  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per email, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electronic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per MECÀNICA VILANOVA i relacionades amb els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els que aquest hagi aconseguit algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindràn accés a les dades personals.
  • Realitzar estudis estadístics
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds i qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari mitjançant qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per tal finalitat, es suprimiràn amb mesures de seguretat adeqüades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a cap destinatari.

Drets que assisteixen a l'usuari:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
  • Dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades i a la limitació oposició al seu tractament
  • Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent
Dades de contacte per exercir el seus drets:
  • Adreça postal: MECÀNICA VILANOVA - C/ Energia, 44 - Pol. Ind. Pla dels Vinyats II (08250 Sant Joan de Vilatorrada)
  • Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI

Els usuaris, mitjançant l'entrada de dades en els camps en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expresament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntaria la inclusió de les dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a MECÀNICA VILANOVA són certes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

MECÀNICA VILANOVA informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a tercers, i que sempre es realitzarà algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatories, ja que són necessàries per la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

3. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, MECÀNICA VILANOVA està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva respomsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l'article 5 del GDPR i a l'article 4 de la LOPD, pels quals són tractades de manera lícita, lleial i transparent en relació amb les finalitats per les que són tractades.

MECÀNICA VILANOVA garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR i la LOPD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada per tal que puguin exercir-los.

Dades personals

CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS

MECÀNICA VILANOVA és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'Abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de Desembre (LOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació:
 
Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservacióde les dades: es conservaran mentre existeix un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudononimització de les dades o la destrucció de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades cap a destinatari.

Drets que assisteixen a l'usuari:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
  • Dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent

Dades de contacte per exercir els seus drets:
  • Adreça postal: MECÀNICA VILANOVA - C/ Energia, 44 - Pol. Ind. Pla dels Vinyats II - 08250 Sant Joan de Vilatorrada
  • Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de cookies

Informació sobre les cookies

Degut a l’entrada en vigor de la modificació de la “Llei de Serveis de la Societat de la Informació” (LSSICE) establerta pel Reial Decret 13/2012, és d’obligació obtenir el consentiment exprés de l’usuari de totes les pàgines Web que utilitzen cookies prescindibles, abans que aquest navegui per elles.

Què són les cookies?

Les cookies i altres tecnologies similars com local shared objects, flash cookies o píxels, són eines emprades pels servidors Web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants, així com per oferir un correcte funcionament del lloc. Mitjançant l’ús d’aquests dispositius es permet al servidor Web recordar algunes dades concernents a l’usuari, com les seves preferències per la visualització de les pàgines d’aquell servidor, nom i contrasenya, productes que més l’interessen, etc.

Cookies acceptades per la normativa i cookies exceptuades

Segons la directiva de la UE, les cookies que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les cookies d’analítica i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament del lloc web o la prestació de serveis expressament sol·licitats per l’usuari.

Informació sobre les cookies utilitzades

L’informem que en aquest lloc Web s’utilitzen cookies amb la finalitat d’executar les comunicacions electròniques pròpies de la navegació, així com amb la finalitat de prestar o habilitar els serveis o funcionalitats per Vostè sol·licitades.

Aquestes cookies:

  • Recorden la preferència d’idioma seleccionada.
  • Augmenten la seguretat de la navegació al nostre lloc Web.
  • Permeten que la navegació es realitzi més fàcilment.
  • Possibiliten la reproducció de continguts multimèdia
Aquest lloc també utilitza cookies pròpies, destinades a recopilar informació sobre la navegació dels usuaris al lloc, de forma totalment anònima i dissociada, amb finalitats estrictament estadístiques i de millora de la seva funcionalitat, l’ús de les quals ens permet:

  • Conèixer el número de visitants del portal de “MECÀNICA VILANOVA”
  • Comptabilitzar el nombre de visites a cadascuna de les diferents pàgines d’aquest portal
  • Conèixer l’activitat al portal per la identificació de problemes i millores en la navegació

Vostè pot desactivar l’ús de cookies en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del seu explorador.

Contacte

Polígon Industrial Pla dels Vinyats II
C/Energia, 44
08250 Sant Joan de Vilatorrada (BCN)

Telf.: 938 726 931
Fax:  938 727 312
info@mecanicavilanova.cat

AVÍS LEGAL | MAPA WEB

Horari

De dilluns a divendres: 08:00H a 13:00H i 15:00H a 19:00H

Tancat per vacances del 12 al 18 d´agost