SERVEI TÈCNIC

Servei tècnic

Per assegurar un funcionament òptim de les seves portes, cal tenir un bon servei de manteniment, per això, la nostra empresa els ofereix la possibilitat de subscriure un contracte de manteniment, que es portarà a terme periòdicament, en funció de la freqüència d’ús i model de la porta. Tant en portes de garatge o industrials com dels sistemes d'obertura automàtics i de seguretat.

El nostre objectiu és prevenir i solucionar les averies i incidències de les seves portes de garatge abans no es produeixi un mal major.

Us oferim els següents serveis de manteniment:

 • MANTENIMENT PREVENTIU

  servei tecnic 1 headerEngrassar i revisar tots els mecanismes i elements de la porta de garatge 3 cops l'any.

  Mecànica Vilanova SL es compromet a enviar als seus operaris amb el material necessari per efectuar el normal engràs i revisió del funcionament de les portes, inclosos els sistemes d'obertura i seguretat de les mateixes.

  L'abonat es compromet a avisar a Mecànica Vilanova S.L, en el cas de detectar anomalies o defectes en el funcionament de les instal·lacions de les portes, i Mecànica Vilanova, S.L., a la vegada, es compromet a anar-hi en el plaç de 24 hores i dins de l'horari laboral del seus operaris. En aquest cas, la mà d'obra, desplaçament i la substitució de les peces no està inclòs en el preu d'aquesta modalitat i es facturarà apart.
 • MANTENIMENT INTEGRAL

  servei tecnic 2 header Aquesta modalitat agrupa el servei de manteniment relacionat en el punt anterior (SM), i en el cas de reparació, es farà descompte en el material fet servir, estant inclòs en el preu la mà d'obra i els desplaçament.

  Un manteniment a temps pot evitar averies majors.
 • ADAPTACIÓ A NORMA UNE EN-13241-1

  servei tecnic 3 header Adaptem les seves portes ja instal·lades abans del 2005 a la normativa vigent.

  Basculants: Acoplar sistema de paracaigudes, goma antiatrapament, ...

  Un cop adaptades a la normativa li donem la documentació necessària.

Contacte

Polígon Industrial Pla dels Vinyats II
C/Energia, 44
08250 Sant Joan de Vilatorrada (BCN)

Telf.: 938 726 931
Fax:  938 727 312
info@mecanicavilanova.cat

AVÍS LEGAL | MAPA WEB

Horari

De dilluns a divendres: 08:00H a 13:00H i 15:00H a 19:00H

Tancat per vacances del 12 al 18 d´agost